Home
Nieuws
Over Schadenberg
Landvast
Infra
Dakwerken
Combi Groen
Vacatures
Contact
Downloads
 
Welkom
 

Beste bezoek(ster)er,

Door de technologie van tegenwoordig gaat alles sneller en efficiënter. Bijvoorbeeld een kraan doet 1000 m³ per dag en een grondwerker 5m³. Transport is eigenlijk hetzelfde, brengen we vandaag 500m³ weg, vroeger was dat 5m³. Waar vroeger heel veel mensen een bepaalde productie voortbrachten, zijn tegenwoordig 3 mensen genoeg. Aannemelijk zou zijn dat hierdoor meer rust is gekomen in het dagelijks leven. Het tegendeel is echter waar, het leven is steeds drukker en stressvoller geworden. Sliep men vroeger gemiddeld 12 uur per dag, tegenwoordig is dat 8 uur of nog minder. Het wereldnieuws en dan voornamelijk rampen, oorlogen en nog meer akelige dingen, worden dagelijks je huiskamer binnengebracht. Het kan dan ook zomaar gebeuren dat men steeds meer bezig is met slecht of negatief nieuws. Belangrijk is dan ook om oog te blijven houden voor al het goede dat we hebben.

Ook binnen een bedrijf is het altijd belangrijk om oog te blijven houden voor al het goede. Kritisch kijken naar je bedrijf hoeft dan ook niet negatief opgevat te worden. Er zijn altijd wel dingen die beter kunnen binnen een bedrijf, waar de dagelijkse gang van zaken soms de overhand kan krijgen. Maar kijkend naar alle goede dingen; Schadenberg is gegroeid, zowel kwalitatief als kwantitatief. Deze groei heeft nieuwe gezichten in de firma opgeleverd. Landvast Projecten is gestart in 2007 en heeft inmiddels al 31 units verkocht. De overname  van Arend de Winter Groen-Projecten was een feit in september van 2007, waar hele leuke projecten mee gemoeid zijn.  De werkvoorraad is fantastisch, dus wat wil een ondernemer nog meer.

Het vooruitzicht is goed, maar toch gaan we bij de Schadenberg groep nog meer verbeteringen doorvoeren. Er zal een professionaliseringslag gemaakt worden, door ondermeer nieuwe automatisering. We gaan ons meer bezig houden met oplossingen zoals bijvoorbeeld energiedaken. Kortom het uitbouwen van het bedrijf Schadenberg. Dit alles zonder de traditie en de menselijke factor uit het oog te verliezen.


Janne van Excel
Algemeen directeur

 

 

 
 
Begraafplaats Zuiderveld 10 april 10-04-2014 

Update begraafplaats Zuiderveld te Blokker.  

Inmiddels is de zandophoging aangebracht en wordt deze afgedekt met de oorspronkelijke teelaarde.

 
Medemblik aan Zee 03-04-2014 
Bovisie en USP Vastgoed zijn in de race voor de herontwikkeling van de locatie van het voormalige gemeentehuis van de gemeente Medemblik.
 
Zandophoging begraafplaats Zuiderveld 21-03-2014 
Momenteel wordt er in de gemeente Hoorn hard gewerkt aan de zandophoging van de begraafplaats Zuiderveld. Inmiddels is er al meer dan 20.000 m3 zand aangevoerd. Ook zijn de contouren van de nieuwe waterpartijen al goed zichtbaar.
 
 
Bezoekadres
Zuidkoggeweg 19
1607 MV Hem
Postadres
Postbus 50
1606 ZH Venhuizen
Telefoon
0228-541225
Fax
0228-542224
E-mail
 
 
home   nieuws   over schadenberg   infra   dakwerken   combi groen   pers   vacatures   contact   downloads