Home
Nieuws
Over Schadenberg
Landvast
Infra
Dakwerken
Combi Groen
Vacatures
Contact
Downloads
         
 
 

Professioneel dakwerk vraagt om een grote mate van vakkennis. Nieuwe materialen, nieuwe technieken, nieuwe wet- en regelgeving: het zijn allemaal veranderingen die bijgehouden moeten worden.

Schadenberg Dakwerken is specialist in de aanleg en het onderhoud van de meest uiteenlopende dakwerken. Onze medewerkers verwerken dagelijks alle soorten dakbedekkingen zowel in gemodificeerde bitumen als in kunststof. Maar ook bijzondere daktoepassingen zoals parkeerdaken en begroeide daken behoren tot ons werkterrein.
Als lid van de Nederlandse Dakdekkers Associatie (NDA) staat Schadenberg voor kwaliteit en innovatie. Meer informatie over het NDA kunt u vinden op http://www.nda.nl/.

Ons bedrijf is aangesloten bij Dakmerk, de enige ministeriële erkenningsregeling op het gebied van daken. Dakmerk erkenningshouders beschikken naast ISO 9001 en VCA** certificaat ook over het KOMO procescertificaat BRL 4702. Daardoor zijn veiligheid, innovatie, kwaliteit en continuiteit gewaarborgd. Meer informatie over Dakmerk kunt u vinden op http://www.dakmerk.nl/.
 
Kernactiviteiten:

  • De toepassing van bitumineuze en kunststofdakbedekking bij zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.
  • Gebruiksdaken: daktuinen, parkeerdaken, groendaken en daken als energie- en warmteleverancier.
  • Onderhoud: inventarisatie, periodieke inspectie, noodzakelijke reparaties.
 
 
Bezoekadres
Zuidkoggeweg 19
1607 MV Hem
Postadres
Postbus 50
1606 ZH Venhuizen
Telefoon
0228-545031
Fax
0228-545038
E-mail
 
 
home   nieuws   over schadenberg   infra   dakwerken   combi groen   pers   vacatures   contact   downloads